0921-4418794

سئو داخلی چیست؟ چک لیست کامل تکنیک های سئو داخلی 2022

سئو داخلی (on page seo) یکی از مهمترین فاکتورها برای کسب رتبه‌ های برتر در نتایج جستجو است. وب سایت شما نقطه کانونی تمام فرآیندهای سئو می‌ باشد که اگر به درستی برای موتورهای جستجو و کاربران بهینه نشود، شانس کمی برای دریافت ترافیک ارگانیک خواهد داشت. در این مطلب با روش های بهینه سازی سئو داخلی آشنا می شویم. امیدواریم بعد از خواندن این مطلب و دنبال کردن این روش‌ ها، بتوانید رتبه بندی سایت خود را بهبود ببخشید.

سئو داخلی چیست؟

سئو داخلی on page seo یکی از مهمترین جنبه‌ های بهینه سازی سایت است که می‌ تواند در رسیدن به جایگاه‌ های برتر نتایج جستجو کمک کند. به عبارتی سئو داخلی با استفاده از روش‌ های تراز کردن فاکتورهای مختلف مانند برچسب عنوان، محتوا، پیوندهای داخلی و … صفحات وب را برای کلمات کلیدی خاص بهینه می‌ کند تا سایت شما رتبه بهتری در گوگل بدست آورد. با انجام روش‌ های سئو داخلی به گوگل کمک می‌ شود تا سایت شما را بهتر ببیند و بشناسد. این امر باعث بهبود رتبه و در نتیجه افزایش ترافیک سایت شما می‌ شود.

اهمیت سئو داخلی

دیده شدن سایت شما توسط گوگل و کسب رتبه بالا باعث می‌ شود محتوای شما در موتورهای جستجو در نتایج صفحه اول نمایش داده شود. زمانی که سئو داخلی به خوبی انجام شود، ترافیک بیشتری را در پی دارد. الگوریتم‌ های جستجوی گوگل بسیار پیچیده و حرفه‌ ای هستند، از این رو اهمیت سئو داخلی و استفاده از تکنیک‌ های آن بیشتر مشخص می‌ گردد؛ زیرا انجام این تکنیک‌ ها به موتورهای جستجو کمک می کند بهتر محتوای شما را بفهمند و آدرس‌ های مرتبط را برای جستجوهای خاص رتبه بندی کنند.

سئوی داخلی سایت

چک لیست سئو on page

برای سئو داخلی روش‌ ها و تکنیک‌ هایی وجود دارند که سایت شما را بهینه می کنند. با انجام درست این روش‌ها، و یادگیری سئو می‌توانید باعث بالا رفتن رتبه صفحات وب سایت خود در موتورهای جستجو شوید.

1- نوشتن محتوای با کیفیت

نوشتن محتوای باکیفیت و مناسب یکی از روش‌های سئو داخلی است که برای کسب رتبه بهتر سایت شما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌باشد. برای نوشتن محتوای خوب باید کلمات کلیدی متناسب با کسب و کار خود را بشناسید و متوجه شوید کاربران از چه کلمات و عباراتی برای یافتن محصولات و یا خدمات شما در موتورهای جستجو استفاده می‌کنند.

اگر محتوای شما بر پایه کلمات کلیدی اصلی و مهم نوشته شود و اصول مختلف دیگری نیز رعایت گردد، سایت شما رتبه خوبی کسب کرده و می‌تواند در صفحه اول نتایج جستجو توسط گوگل به کاربران نمایش داده شود.

2- چگالی مناسب کلمات کلیدی

توزیع مناسب کلمات کلیدی باید در تمام عناصر پست و محتوای سایت شما مانند عنوان، زیر عنوان، مقدمه، توضیحات متا و … به درستی صورت بگیرد. این عناصر نشان دهنده موضوع محتوای شما هستند و نباید از یک کلمه کلیدی در بیش از یک صفحه استفاده کنید.

در استفاده از کلمات کلیدی در مقاله خود افراط نکنید و از مترادف آنها برای جلوگیری از تکرار بیش از حد استفاده نمایید. همچنین می‌توانید از کلمات کلیدی مرتبط نیز برای بهینه سازی صفحه خود بهره بگیرید.

3- بهینه سازی عنوان صفحه

یکی از فاکتورهای اصلی و مهم برای رتبه بندی سایت شما در نتایج جستجو، عنوان هر صفحه می‌ باشد. تیتر صفحه اولین چیزی است که افراد در نتایج موتورهای جستجو مشاهده می‌ کنند و به عنوان توضیح و تبلیغ برای صفحه شما شناخته می‌ شود. از آنجایی که موتورهای جستجو وزن بیشتری بر روی کلمات اول می‌ گذارند و کاربران در صفحه نتایج ابتدا کلمات اول را می‌ بینند، باید برای انتخاب عنوان خود دقت و توجه زیادی را صرف کنید. قرارگیری کلمات کلیدی در ابتدای تیتر باعث کسب رتبه بهتری می‌ شود.

4- نوشتن توضیحات متای منحصر بفرد و مرتبط

توضیحات متا اولین بخشی است که کاربران هنگام مشاهده سایت شما در صفحه نتایج موتورهای جستجو مانند گوگل می‌ بینند. از این رو نوشتن توضیحات متای خوب از اهمیت بالایی در سئو داخلی سایت شما برخوردار است. از آنجایی که طبق الگوریتم های گوگل محتوای تکراری را دوست ندارد، باید از کپی کردن جملات سایر سایت‌ ها برای توضیحات خودداری کنید و سعی نمایید توضیحات متای شما منحصر بفرد باشد.

5- بهینه سازی تصاویر سایت

با انتخاب نام درست برای تصاویر و استفاده از متن جایگزین مناسب، می‌ توانید به گوگل کمک کنید تا آنها را بهتر ببیند. تصاویر موارد زیادی از محتوای شما را بیان می‌ کنند، از این رو بهینه سازی آنها موثر می‌ باشد.

6- استفاده از محتواهای بلند

گوگل برای رتبه بندی سایت‌ ها از الگوریتم‌ های مختلفی استفاده می‌کند که بعضی از آنها اندازه محتواهای شما را بررسی می‌ کنند و به محتواهای بلند و طولانی توجه ویژه‌ ای دارند. داشتن یک محتوای بلند، جامع و کامل امتیاز محسوب می‌ گردد. با انتقال بهتر موضوع اصلی از طریق کلمات کلیدی، ارزش محتوای شما نزد گوگل بالاتر می‌ رود.

7- به روز رسانی محتواهای قبلی

زمان انتشار محتوا نیز از دیگر مواردی است که الگوریتم های گوگل برای رتبه بندی سایت شما در نظر می‌ گیرند. از این رو می‌ توانید محتواهای قدیمی خود را که کیفیت خوبی دارند، به روز رسانی کنید و از محتواهای جدیدتری که بیشتر با موارد مورد جستجوی کاربران در ارتباط هستند، استفاده نمایید.

تولید منظم محتوای با کیفیت و انتشار آن باعث بهتر دیده شدن صفحه شما می‌ گردد و با به روز رسانی مطالب قدیمی می‌ توانید الگوریتم های گوگل را وادار به بررسی و ارزیابی مجدد آنها کنید و امتیازات خوبی برای رتبه بندی بهتر بدست آورید.

8- افزایش سرعت بارگذاری وب سایت

یکی از عواملی که باعث کاهش نرخ تبدیل یا همان بازدید مجدد می‌ شود، سرعت پایین لود شدن صفحه وب سایت است. سرعت پایین وب سایت شما می‌ تواند امکان اشتراک گذاری مطالب‌ تان و لینک دادن به صفحات شما را کم کند. سرعت سایت یکی از فاکتورهای مهم برای on page seo محسوب می‌ شود و از اهمیت بالایی برخوردار است؛ مخصوصا برای کاربرانی که از تلفن همراه یا دستگاه‌ های دیگر وارد سایت‌ تان می‌ شوند.

برای بررسی و ارزیابی سرعت وب سایت خود می‌ توانید از ابزارهایی مانند Pingdom، GTmetrix، IsItE و WebPage Test Google Pagespeed Insights استفاده کنید. پس از ارزیابی و شناسایی موانع، باید از تکنیک‌ هایی برای بهینه سازی و افزایش سرعت سایت خود بهره بگیرید که این تکنیک‌ ها برای سایت‌ های مختلف متفاوت می‌ باشند.

9- آنالیز و بهینه سازی عملکرد وب سایت

برای داشتن یک کمپین سئوی خوب باید علاوه بر اجرای تغییرات، تحلیل و ارزیابی این تغییرات، مشاهده عملکرد و اجرای بیشتر نیز صورت پذیرند. برای تحلیل و ارزیابی نتایج وب سایت خود و شناسایی فرصت‌ های جدید آینده، می‌ توانید از ابزارهای گوگل مانند آنالیتیکس (برای تجزیه و تحلیل نتایج) و گوگل سرچ کنسول (برای تجزیه و تحلیل نحوه عملکرد وب سایت) استفاده کنید. همچنین ابزارهای مفید دیگری نیز برای جمع آوری داده‌ ها و یافتن فرصت وجود دارند که از مهمترین آنها می‌ توان به Bing Webmaster Tools، Google Lighthouse، Ryte و Hotjar اشاره نمود.

10- بهینه سازی پیوند یکتا

پیوند یکتا یا URL پست و محتوای شما در سایت باید شامل کلمه کلیدی اصلی باشد تا موضوع صفحه‌ تان مشخص گردد. سعی کنید پیوند یکتا را به صورت توصیفی، کوتاه و واضح بنویسید و از بکار بردن حروف اضافه مانند «یک» و «و» خودداری کنید. در این صورت پیوند یکتای شما خواناتر شده و استفاده از آن آسان‌ تر می‌ گردد.

11- استفاده از لینک های داخلی و خارجی مفید

برای نشان دادن ارتباط خوب بین پست و محتوای سایت خود با محتواهای مشابه به گوگل، می‌ توانید از لینک‌ های مناسب و کافی استفاده کنید. گوگول و دیگر موتورهای جستجو به دنبال ارتباط شما با سایر سایت‌ ها هستند و بر اساس لینک‌ هایی که در محتوای خود قرار می‌ دهید، به سایت شما برای رتبه بندی امتیاز می‌ دهند. همچنین با لینک دادن افراد دیگر نیز جذب سایت شما شده و باعث می‌ گردد موتورهای جستجو صفحه شما را با ارزش و مهم تلقی کنند.

12- ریسپانسیو کردن سایت

ریسپانسیو بودن سایت یا همان امکان استفاده از آن توسط کاربرانی که با دستگاه‌ های مختلف مانند تلفن همراه به جستجو می‌ پردازند، در بهینه سازی سئو داخلی صفحه شما بسیار تاثیرگذار است. اگر سایت شما ریسپانسیو باشد، رتبه بهتری در گوگل کسب می‌ کنید و شانس زیادی برای دیده شدن دارید. برای این امر می‌ توانید از ابزارهای مختلفی مانند Mobile Friendly استفاده نمایید.

مواردی که در بالا اشاره کردیم راهنمای بسیار خوبی برای انجام بهینه سازی سئو داخلی سایت تان است و این موارد شانس رتبه بندی ارگانیک را بالا می برد. اما توجه داشته باشید که شما نمی‌ توانید موتورهای جستجو را گول بزنید. محتواهایی که رتبه‌ های بالایی در نتایج جستجو بدست می‌ آورند، همگی آموزنده، تعاملی و مفید هستند؛ بنابراین سعی کنید روی تولید محتوایی تمرکز کنید که کاربران و موتورهای جستجو دوست دارند.

میتوانید این مقاله را با دوستانتان به اشتراک بگذارید 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *